Cum funcţionează Avander?

Portalul de rezervări Avander oferă un portofoliu larg de case de vacanţă în 28 de ţări din Europa. În oferta noastră găsiţi în acelaşi loc, într-o formă rezumativă şi unitară case de vacanţă de la o serie întreagă de agenţii europene renumite. Astfel portalul Avander vă economiseşte timpul pe care ar trebui să-l investiţi căutând pe paginile web ale fiecărei agenţii în parte, Avander.euîn plus vă acordă şi posiblitatea de a compara oferta diverselor agenţii datorită prezentării sub o formă simplă şi bine structurată a informaţiilor cu privire la fiecare casă de vacanţă în parte.

Pe portalul Avander puteţi alege repede din oferta clară şi explicită şi datorită conectării cu sistemul agenţiilor partenere puteţi rezerva ONLINE imediat şi fără nici un efort orice casă de vacanţă.

Portalul Avander colaborează în mod exclusiv cu agenţii europene cu experienţă, cu o tradiţie îndelungată în domeniul închirierii caselor de vacanţă. În plus vom lărgi constant oferta noastră. Scopul nostru este acela de a oferi un sortiment cât mai larg de case de vacanţe de la cele mai bune agenţii şi tour-operatori pe piaţa europeană.

Puteţi fi siguri de:

1. Garanţia unor parteneri de calitate şi încredere – colaborăm în mod exclusiv cu agenţii cu experienţă şi bun renume, care de mai bine de zece ani, iar unele de chiar zeci de ani, sunt prezente pe târgul pieţii în domeniul închirierii caselor de vacanţă. Parteneri noştri au contracte directe cu proprietarii, deci rezervarea se derulează fără intermedieri inutile.

2. Garanţia plăţii directe – veţi plăti rezervarea direct pe contul agenţiei, care asigură închirierea respectivei case de vacanţă, deci nu trebuie să vă faceţi griji dacă banii ajung la locul potrivit!

3. Garanţia aceluiaşi preţ – la noi rezervaţi întotdeauna la acelaşi preţ ca şi la agenţie inclusiv eventualele ieftiniri, în măsura în care sunt valabile pentru termenul respectiv la casa de vacanţă aleasă.

4. Garanţia asistenţei – vă stăm la dispoziţie şi după realizarea închirierii, în cazul în care doriţi vreun sfat de ex. la achitarea plăţii sau schimbarea rezervării, apelaţi la noi.

Întrebări frecvente:

Cum să rezerv casa de vacanţă aleasă?
Casele de vacanţă de pe portalul Avander pot fi rezervate online. La fiecare casă de vacanţă, în partea de jos a paginii găsiţi formularul pentru rezervare. Alegeţi data sosirii şi durata şederii, în cazul în care casa de vacanţă este liberă, nu rămâne decât să completaţi şi să trimiteţi formularul de rezervare.
Cum constat că este casa de vacanţă disponibilă?
La fiecare casă de vacanţă apare calendarul cu datele deja rezervate, acestea fiind actualizate în mod curent. Puteţi verifica disponibilitatea actuală a casei de vacanţă pentru termenul cerut de dvs. completând în formularul de rezervare data sosirii şi durata şederii. În cazul în care casa de vacanţă este disponibilă la termenul respectiv, vi se afişa preţul, iar dvs. veţi putea continua în rezervarea ONLINE.
Atenţie: În numeroase destinaţii, în perioada de sezon se pot face rezervaţii numai de sâmbătă până sâmbătă.
Uneori este necesar ca accesibilitatea închirierii în anumite perioade să fie verificată direct cu proprietarul. În astfel de situaţii rezervarea va fi marcată ca "Rezervare la cerere", iar confirmarea finală a rezervării vă va fi trimisă după verificarea accesibilităţii acesteia cu proprietarul, în 2-3 zile de lucru.
Cum pot să controlez dacă rezervarea ONLINE a fost efectuată cu succes?
După încheierea cu succes a unei rezervări ONLINE vi se va afişa un anunţ în formularul de rezervare. În acelaşi timp de la noi veţi primi un email cu confirmarea prealabilă a rezervării. Confirmarea finală a rezervării împreună cu alte instrucţiuni o veţi primi la scurt timp după aceea într-un email de la agenţie.
În ce mod pot plăti rezervarea ONLINE?
După efectuarea rezervării în general se plăteşte un avans de 25-30%, iar diferenţa de preţ în 4 până la 7 săptămâni înaintea călătoriei. Condiţiile concrete de plată sunt menţionate la fiecare casă de vacanţă separat, în partea cu tariful de plată. Plata poate fi achitată prin cartă de debit/de credit sau prin virament bancar. În cazul în care perioada până la plecare este de scurtă durată, este posibilă numai plata prin cartă. Informaţii detaliate obţineţi prin email de la agenţie.
Când primesc informaţiile cu privire la cazare (adresa casei de vacanţă, contacte) în cazul rezervării ONLINE?
Adresa exactă a casei de vacanţă, descrierea drumului şi contactele cu privire la persoana care închiriază obiectul sau la reprezentantul agenţiei le veţi obţine împreună cu actele de cazare prin email de la agenţie după efectuarea plăţii întregului tarif, cel mai târziu 2-4 săptămâni înainte de sosire.

Aveţi alte întrebări? Scrieţi-ne la info@avander.eu.

Echipa AVANDER vă doreşte un concediu plăcut!


Scrieţi-ne

Întrebările în limba engleză vor fi procesate cu prioritate. Vă mulțumim pentru înțelegere. ×